Hirdetés

Szörnyecskék 3 - nincs remake, nincs reboot, igazi folytatás jön

|

A rebootok és a remakek korszakában nem kevés filmrajongó fog örülni annak, hogy a Szörnyecskék sorozatot nem kezdik újra.

Hirdetés

A Szörnyecskék széria következő felvonása se nem reboot, se nem remake, hanem egy valódi harmadik rész lesz. Manapság az a hír, ha valami nem reboot, úgyhogy örüljünk is ennek.

Maga a klasszikus főszereplője, Zach Galligan erősítette meg a folytatást. "Ez nem egy reboot lesz. Ez semmilyen formában sem remake." A sztár maga mondta el, hogy Chris Columbus kifejezetten kérte, hogy ne legyen újrakeverve a klasszikus. "Ő maga mondta, hogy az első film nagyon közel áll a szívéhez, és amíg ő él, addig nem lesz remakelve."

"Valószínűleg hasonló lesz a megoldás, mint a Jurassic World esetében volt, hogy 30 évet ugrunk" - mesélte a színész. Ez sok szempontból érdekes döntés lehet, és végülis a Jurassic World-nek bevált.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)