Hirdetés

Grogu és Luke Skywalker közösen készítenek fénykardot

|

A Comic-Con@Home exkluzív poszterén együtt bütyköl mester és tanítványa.

Hirdetés

Egyelőre még semmit sem tudunk arról (és most The Mandalorian spoilerek következtek, bár az évadzáró eseményeivel már valószínűleg minden Csillagok háborúja-rajongó tisztában van), mi lett Grogu sorsa azután, hogy Luke Skywalker magával vitte őt.

Most ebből az egyelőre feltérképezetlen időszakból mutat meg egy pillanatot a Comic-Con@Home, avagy a digitális Comic-Con új exkluzív plakátja. A posztert maga a képet alkotó művész, Russell Walks osztotta meg a Twitteren.

Hirdetés

A képen az látszik, ahogy Luke és Grogu az Erő segítségével tartják a levegőben a kis lény fénykardjának alkatrészeit, és ami még ennél is izgalmasabb, látszik Grogu fénykardjának kyberkristálya. A kő sárga fénnyel világít.

A kánonban eddig csak a Jedi Templom őrei használtak sárga pengéjű fénykardot, illetve a kilencedik epizód végén Rey villantott meg még egy ilyen fegyvert. Vajon most ezt azt jelenti, hogy Grogu hivatalosan is sárga fénykardot kap?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)