Hirdetés

Grogu főszereplésével csinált Star Wars kisfilmet a legendás Studio Ghibli

|

Nem kell megvárnunk A Mandalóri 3. évadát, hogy újra láthassuk "Baby Yodát".

Hirdetés

Akár a Szörnyecskék Gizmójának pofátlan koppintása, akár teljesen eredeti ötlet, Grogu, vagy ahogy az internet népe a mai napig nevezi, Baby Yoda a harmadik szezonjához közeledő The Mandalorian legnagyobb sztárja. A ki zöld haspók hamar belopta magát a nézők szívébe, akik még a főszereplő, Din Djarin karakterénél is jobban szeretik a Yoda fajába tartozó cuki erőhasználót.

Kettejük kalandja 2023 februárjában folytatódik, sőt már javában zajlanak a negyedik etap előkészületei. Tehát egy jó darabig nem kell még búcsút venniük a rajongóknak a párostól, akik nem kizárt, hogy a Boba Fett könyvéhez hasonlóan az Ahsoka és a Skeleton Crew sorozatokban is felbukkannak majd. Ha más nem, egy cameo vagy utalás erejéig.

Hirdetés

Ám mindezek előtt lesz még egy jelenése a mandalóri fejvadász védencének, ugyanis a Studio Ghibli készített egy kézzel rajtzolt kisfilmet Discover Zen - Grogu and Dust Bunnies címmel. Ez már november 12-én, azaz ma megjelenik a Disney+ kínálatában (a hír írásakor még nem volt elérhető), így az előfizetők azonnal rávethetik magukat.

Ti megnézitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)