Hirdetés

A galaxis őrzői - ideje elfogadni, hogy Groot meghalt

|

James Gunn rendező újra tisztázta, mi a helyzet a csapat faemberével.

Hirdetés

Az első A galaxis őrzői film végén egy megható jelenetben Groot feláldozta magát, de később láthattuk őt egy cserépbe elültetve, ahogy újra cseperedik. Nos, az valójában nem az eredeti Groot volt, ő a robbanástól meghalt.

Hirdetés

A kicsi Groot igazából a fia, ahogy azt Gunn most újra megerősítette Twitteren. Mint azt a második filmben is próbálták kiemelni, más a személyisége, semmire nem emlékszik, és sokkal kevésbé okos, mint az első Groot volt.

A téma egyébként úgy jött elő, hogy felmerült, ha választani kell egy Porg és Groot között, ki kit mentene meg. Ash Crossan és Gunn vitájába beszállt egy Ali Slate nevű twitterező is, aki megjegyezte, hogy Groot vissza tud nőni, míg ha egy Porg meghal, annak végleg annyi. Na, ez, mint látható, nem igaz. Érdemes az egész beszélgetést végigolvasni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)