Hirdetés

Groot és a Hulk is egymásnak eshet az Avengers: Infinity Warban

|

Vin Diesel manapság rendkívül pletykás kedvében van A galaxis őrzőiben betöltött szerepe kapcsán, a színész legújabb nyilatkozata alapján pedig az sem kizárt, hogy karaktere a morcos Bruce Bannerrel is összecsap majd.

Hirdetés

Vin Diesel szerepe ugyan csak néhány szóból állt A galaxis őrzőiben, manapság ennél sokkal többet kotyogott el az első film után is közönségkedvenccé vált Groot lehetséges filmes jövőjéről.

Amellett, hogy Rocket Raccoonnal közös (lehetséges) spin-offjukról beszélt, egy másik, szintén nem hihetetlen jelenet lehetőségét is meglobogtatta a faember szinkronhangja.

"Tudom, hogy valahol ebben az univerzumban látni fogjuk Hulk és Groot csatáját. Egyszer csak fel fog tűnni egy ilyen poszter: Groot vs. Hulk"

- mondta szűkszavúan Vin Diesel, az általa előrevetített bunyóra pedig például az Avengers: Infinity Warban sor is kerülhet, hiszen minden okunk megvan, hogy feltételezzük, mindkét szereplő benne lesz majd. Persze erre az összecsapásra a Marvel korábbi képregényeiben és animációs sorozataiban már sor került, de valószínűleg minden korábbinál látványosabb lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)