Hirdetés

Ennél jobb videó nem lesz ma: A galaxis őrzői 2 acapella jelmezes énekesekkel

|

Egy csapat rajongó szenzációsan dolgozta fel A galaxis őrzői 2 kiváló érzékkel összeválogatott zenéit. Még jelmezbe is bújtak.

Hirdetés

A hibátlanul kiválasztott klasszikus slágerek nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy A galaxis őrzői első részének igazán jól felismerhető stílusa legyen. A folytatásban természetesen ismét fontos szerepet kapott a zene, James Gunn pedig továbbra is remekül válogat az elmúlt évtizedek legütősebb dalai között, szóval egyáltalán nem meglepő, hogy a film aláfestése a rajongókat is megihlette.

A The Warp Zone nevű YouTube-csatorna nagyon híres a kifejezetten geek közönségnek célzott vicces és zenés videóiról. Mivel nagyon gyakran jelentkeznek zenei tartalmakkal, ezért természetesen ők sem mehettek el A galaxis őrzői 2 megjelenése mellett és úgy döntöttek, hogy egy egészen más stílusba ültetik át a film dallamait.

A számokból készített összeállítást acapellában adják elő, ami azt jelenti, hogy nincsenek hangszerek, hanem mindenki bevállal egy hangszert, aminek vokállal veszi át a helyét. Nagyon jópofa így hallani a dalokat és a cosplaybe fektetett energia pedig külön elismerést érdemel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)