Hirdetés

A galaxis őrzői 2 - Kurt Russel bemutatkozik Ego, az élő bolygó szerepében

|

Hamarosan itt A galaxis őrzői második része, most pedig egy rövid videón is megnézhetjük a film egyik legnagyobb meglepetését, Kurt Russelt.

Hirdetés

A galaxis őrzői első része egy zseniálisan sikerült sci-fi vígjáték volt, így gyakorlatilag már a megjelenés első napján világossá vált, hogy várható egy folytatást. A következő rész hamarosan a mozikba kerül, viszont egy-két rövid ízelítő jelenetet már most megnézhetünk a filmből.

Hatalmas meglepetés volt a rajongóknak amikor kiderült, hogy a megszokott szereplők mellett a legendás Kurt Russel is szerepelni fog a következő filmben. Később kiderült, hogy Russel nem más lesz, mint Ego, a kozmikus Marvel képregényekből ismerős élő bolygó, aki Peter Quill (vagyis Star-Lord) apja. A Marvel által közzétett jelenetben azt a pillanatot láthatjuk meg, amikor Ego először mutatkozik be a csapatnak:

A második klip inkább a humorról szól, a Trash Panda (ez egy gúnyos szleng a mosómedvékre) című bejátszás Peter és Rocket egyik zseniális szópárbaját mutatja be. A Petert alakító Chris Pratt elmondása szerint ezek a kedvenc részei és azt is elárulta egy interjúban, hogy addig szeretne a Marvellel dolgozni, ameddig csak lehetséges, mert imádja.

Ti mennyire várjátok a filmet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)