Hirdetés

Guardians of the Galaxy Vol 3 - trilógiává bővül az őrzők kalandja?

|

James Gunn szerint mindenképpen elkészül A galaxis őrzői harmadik része is, a rajongók öröme azonban nem lehet teljes.

Hirdetés

A Complexnek adott interjújában James Gunn rendező érdekes részleteket árult el a Guardians of the Galaxy esetleges újabb folytatásával kapcsolatban. 

James Gunn szerint teljesen egyértelmű, hogy idővel el fog készülni a harmadik Guardians of the Galaxy is, az viszont egyáltalán nem biztos, hogy ő ül majd a rendezői székben.

"Teljesen biztos, hogy lesz Guardians of the Galaxy 3. Már gondolkozunk a dolgon, én is töprengek rajta. Azt próbálom kitalálni, mit is szeretnék valójában csinálni, ennyi az egész. El kell döntenem, hol akarok lenni, mivel akarom tölteni az életem következő három évét. Biztos, hogy készítek majd egy újabb nagy filmet, csupán az a kérdés, hogy ez egy Guardians mozi lesz-e, vagy valami egészen más. A következő pár hétben meghozom majd a döntést."

- mondta Gunn. A rendező egyébként jelenleg a The Belko Experiment címet viselő horrorfilmet népszerűsíti, amelynek forgatókönyvéért felelt. Ezen kívül az Avengers: Infinity Wart dirigáló Russo testvéreket is folyamatosan segíti abban, hogy az új Bosszúállók moziban tökéletesen ábrázolják majd az őrzőket is. 

"Rengeteg tanácsot adtam nekik [a Russo testvéreknek] azzal kapcsolatban, hogyan rendezzék a színészeket, a forgatások során is számtalanszor beszéltem velük. A színészekkel ugyancsak beszélgettem a forgatás alatt annak érdekében, hogy az őrzők hűek legyenek önmagukhoz."

- tette hozzá a rendező. A Marvel részéről egyébként már korábban leszögezték, hogy ugyan még nincsenek kőbe vésett terveik a 2020 utáni filmek tekintetében, de A galaxis őrzői 3 mindenképpen az elsődleges célok között szerepel. 

De előbb még persze ott lesz A galaxis őrzői vol. 2., amit itthon május 4-én mutatnak be. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)