Hirdetés

Guillermo del Toro ölt is volna érte, hogy ezt a Stephen King regényt adaptálhassa

|

A mexikói rendező King egyik legnépszerűbb művéből készített volna filmet, ami a frászt hozta rá fiatalként.

Hirdetés

Miközben a hazai rajongók türelmesen várnak rá, hogy láthassák Guillermo del Toro következő filmjét, a Rémálmok sikátorát (ami a magyar mozikba csak 2022. február 3-án érkezik meg), addig az Oscar-díjas rendező érdekesebbnél érdekesebb projektekről nyilatkozik. Pár napja elárulta, hogy a Netflixen valósítaná meg régóta dédelgetett álmát, H.P. Lovecraft klasszikusát, Az őrület hegyei feldolgozását, ezúttal pedig egy másik nagy vágyáról mesélt a Fangoria podcastjében, a Kingcastben

Hirdetés

Del Toro a beszélgetés során kibökte, hogy ölni tudott volna érte, hogy adaptálhassa a Kedvencek temetőjét - azt az 1983-ban kiadott regényt, amelyet Stephen King az egyik legfélelmetesebb írásának tart, és amelyből már két film is készült (1989-ben és 2019-ben) -, szerinte talán egy őrült világban egy nap megvalósíthatja majd a saját elképzelését is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Jó okkal esett a választása a Kedvencek temetőjére: egyrészt úgy gondolja, hogy ennek a történetnek van a legjobb befejezése, másrészt pedig halálra ijesztette őt fiatalkorában, és most apaként még jobban érti, mint valaha, ezért már százszor jobban megrémiszti, mint akkor. 

Del Toro azonban nincs egyedül az adaptálás vágyával, ugyanis pár éve az Az 1-2-t rendező Andy Muschietti és testvére, Barbara Muschietti is elmondták, mennyire nagy rajongói a Kedvencek temetőjének és egy nap szeretnék vászonra álmodni azt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)