Hirdetés

Guns N' Roses és sikoltozó kecskék - itt vannak a Thor: Szerelem és mennydörgés első reakciói

|

A premier előtti vetítés résztvevői szerint Taika Waititi egy újabb szórakoztató Thor-mozit tett le az asztalra.

Hirdetés

A 2011-es Thor folytatását, a két évvel később beköszönt Thor: Sötét világot sokan a Marvel filmes univerzum legrosszabb felvonásának tartják, így Taika Waititi kisebbfajta csodát művelt, amikor az egészen őrült Thor: Ragnarökkel sosem látott magasságba emelte a széria renoméját.

Július 7-én pedig itt az újabb Waititi-féle folytatás a Thor: Szerelem és mennydörgés képében, így persze mindenkit az érdekel, hogy vajon sikerül-e megismételnie a varázst az új-zélandi mesternek. A jó hír, hogy a premier előtti vetítés után megosztott vélemények alapján nem fogunk csalódni a legújabb Marvel-moziban.

Hirdetés

A Fandangónak és a Rotten Tomatoesnak író Erik Davis szerint például a Szerelem és mennydörgés mindent hoz, amit várt tőle: nagy, színes és Guns N' Rosesszal turbózott csatákban bővelkedő, reménytelenül romantikus sztorit kaptunk. A kritikus továbbá kiemelte a gonosz Gorr szerepében domborító Christian Bale és a Zeust alakító Russel Crowe teljesítményét is.

A Brobible munkatársa, Eric Italiano szintén nem spórolt a dicsérettel, de azért oda is szúrt egyet az új Thor-filmnek:

"A #ThorLoveAndThunder a legviccesebb film az MCU-ban. A poénok kiválóak, ahogy a színészek is, akik előadják őket. Christian Bale természetesen félelmetes Gorr szerepében. DE a cselekményt laposnak és akadozónak éreztem. Nem biztos, hogy ez #Thor-probléma, vagy a nagy főellenség nélkül maradt MCU okozza."

- írta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Matt Neglia, a Next Best Picture tulajdonos-szerkesztője viszont nem fogta vissza magát, és minden elődje fölé helyezte a Chris Hemsworth-féle Thor negyedik önálló kalandját.

"A Thor: Szerelem és mennydörgés nagyszerű szórakozás, felvillanyozó akcióval, sok nevetéssel (sikoltozó kecskék!) és egy mélyreható történettel a hiányzó istenekről és a szerelem iránti vágyunkról. Natalie Portman hatalmas visszatérést mutat be, Christian Bale pedig a félelmetes Gorr szerepében hasít. Az eddigi legjobb Thor-film!"

Hasonlóan vélekedett Richard Nebens is a The Directtől, aki ugyancsak méltatta Portman, valamint Hemsworth alakítását, és "talán a kedvenc Thor-filmjének" nevezte a Szerelem és mennydörgést.

Többen is akadnak viszont, akik szerint Waititi második nekifutása remek ugyan, de azért nem éri el a 2017-es Ragnarök színvonalát. Közéjük tartozik Andrew J. Salazar, a Discussing Film társtulajdonosa és vezető szerkesztője:

"A #ThorLoveAndThunder akkor a legjobb, amikor nem próbálja kétségbeesetten megidézni a Ragnarök varázsát. A humor nagy része nem üt olyan jól, mint az első alkalommal, de Chris Hemsworth, Natalie Portman és Christian Bale a legjobbat hozza ki belőle."

Összességében tehát ugyan vannak eltérések a kritikák között, de lényegében senki sem írja, hogy a Thor: Szerelem és mennydörgés rossz film lenne, így bizakodva várjuk a magyarországi premier előtti vetítést, melyet követően természetesen mi is szállítjuk majd a véleményünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)