Hirdetés

Guy Ritchie és Jake Gyllenhaal közösen forgathat filmet a jövőben

|

Habár egyelőre nagyon sok a kérdőjel a projekt körül.

Hirdetés

Ha tetszett Guy Ritchie és Jason Statham közös munkája az idén megjelent Wrath of Man (magyarul Egy igazán dühös ember) kapcsán, akkor van egy jó hírünk, ugyanis a páros ismét együtt dolgozott a jövő év elején mozikba kerülő Operation Fortune: Ruse de guerre című filmen.

Nagyjából már tudjuk, milyen további alkotásokra számíthatunk a jövőben a rendezőtől, és a jelek szerint akad egy titokzatos projekt, amit egy szintén jól ismert arc közreműködésével hoz el nekünk.

Hirdetés

A sokszor kifejezetten jól értesült Deadline ugyanis arról számolt be, hogy készülőben van egy film a Miramaxnál, amelyen Ritchie nemcsak íróként, hanem rendezőként is dolgozhat. Talán még ennél is érdekesebb, hogy Jake Gyllenhaal neve is felmerült a projekttel kapcsolatban, és ugyan több érdemi információnk nincs ezt illetően, egy ilyen rendező-színész páros mindenképp biztató jel lehet.

Abban is reménykedhetnek a rajongók, hogy Ritchie még Stathamet is maradásra bírja, és akkor van esély rá, hogy egy újabb akciódús kalanddal lepjen meg minket a rendező.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)