Hirdetés

Guy Ritchie filmjéből, az Úriemberekből is lesz spin-off sorozat

|

A 2020-as thriller-vígjáték akkorát ment a Netflixen, hogy a streamingóriás be is rendelt belőle egy sorozatot.

Hirdetés

Guy Ritchie 2020-as produkciója, a The Gentlemen (magyarul Úriemberek) saját spin-offot fog kapni, ami nagy meglepetés a film rajongói számára. Amikor a film a mozikba került, akkor viszonylag jó kritikákat kapott, és még a mozikasszáknál is egész vállalhatóan szerepelt. Ettől függetlenül nem sok szó esett folytatásokról, vagy bármi másról a premiert követően. A Netflixes megjelenés után ez a helyzet nagyot változott.

A streamingszolgáltatónál láthatóan nagy sikert aratott a film, így be is rendeltek belőle egy spin-off szériát, aminek gyártási folyamatai hamarosan meg is kezdődnek majd a Miramax TV stúdiójában, Londonban. A stáblista egyelőre nem ismert, de azt már tudjuk, hogy A Fehér Lótuszban látott Theo James lesz a főszereplő.

Hirdetés

James Eddie Halsteadet alakítja, aki a sztori kezdetén egy hatalmas telket örököl apjától. A hagyaték örömét beárnyékolja a felismerés, hogy a föld Mickey Pearson marihuána birodalmának egyik tartópillére. A filmben Pearsont egyébként Matthew McConaughey alakítja, de egyelőre nem tudni, hogy visszatérmne- e a sorozatra.

Az biztosnak tűnik, hogy Guy Ritchie besegít majd a munkálatokban. Annyit már elárult, hogy ő írta az első rész forgatókönyvét Matthew Read segítségével, aki egyébként az első két epizód rendezője. Matthew és Guy lesznek a széria vezető producerei.

A sorozat megjelenésének dátuma egyelőre nem ismert. Ti mit szóltok az ötlethez?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)