Hirdetés

Nagyot spoilerezett Gwyneth Paltrow az Avengers 4-ből?

|

A Pepper Pottsot játszó színésznő egy interjúban osztott meg olyan dolgokat, amiket valószínűleg nem lett volna szabad.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háború premierjét követően azonnal elkezdődtek a találgatások, hogy vajon hogyan folytatódik a szuperhősök kalandja, és most elképzelhető, hogy az egyik színésznő elég durva dolgot árult el a sztori kapcsán. Mondanom sem kell, hogy spoilerek előfordulhatnak.

Hirdetés

Szóval Gwyneth Paltrownál rákérdezett egy riporter, hogy mi vár még a karakterére az MCU-ban, amire a színésző rávágta, hogy:

Pepper és Tony egy nagyon hosszú kalandon vannak túl. Asszisztensként kezdte, aztán megváltozott a kapcsolatuk, és egy évtizeddel később már házasok, van egy közös gyerekük. A kapcsolatuk minden szintet megjárt, amit egy nagy románc csak megjárhat.

Értelemszerűen egyáltalán nem itt búcsúztunk el a karakterektől, ami azt jelenti, hogy az Avengers 4-ben egy nagy ugrás után folytatódik a történet. Vagy az is lehet, hogy a Marvel megint a bolondját járatja velünk, és már most elkezdték tolni a kamu marketinget. Előbb-utóbb kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)