Hirdetés

Lehet, hogy Gwyneth Paltrow soha nem tér vissza a Marvel filmes univerzumába

|

Az Oscar-díjas színésznőnek egyelőre elege van a színészkedésből, de azért reméli, hogy egyszer még ott lehet majd Robert Downey Jr. oldalán.

Hirdetés

Akárcsak a Thor mellől hiányző Natalie Portman, a Tony Stark szerelmét, Pepper Pottsot játszó Gwyneth Paltrow is hiányzott, amikor a Marvel szuperhősei legutóbb a mozivásznon találkoztak.

A 44 éves színésznő elmondta, hogy egy kicsit elege van a szakmájából, mostanság szeretne inkább a családjára koncentrálni. Hogy pontosan mely filmekre szól még a szerződése, azt ő maga sem tudta megmondani:

Azt hiszem, hogy egy Bosszúállók, vagy egy Amerika Kapitány. Valamelyik a kettő közül.

Az MCU jelenlegi állása szerint Tony Stark és Pepper Potts karakterei jelenleg külön utakat járnak, a rajongók pedig eddig nem nagyon tudták, találkoznak-e még valaha. Lehet, hogy a stúdiónak más tervei vannak.

Egyszer szívesen eljátszanám még a karakert. De ki tudja, lehet, hogy lecserélnek egy 18 éves Pepper Pottsra, vagy valami hasonló.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)