Hirdetés

Napi büntetés: Gwyneth Paltrow vagina illatú gyertyát kezdett árulni

|

Az extrém gyertyából azonnal elkapkodták a teljes készletet, a jelek szerint nagy az igény az efféle aromára.

Hirdetés

Gwyneth Paltrow színésznő és az amerikai Goop vállalat közösen dobták piacra a "This Smells Like My Vagina" néven futó illatgyertyákat. A beszédes elnevezést viselő gyertyáknak darabja 75 dollárba, vagyis nagyjából 22 500 forintba kerül, mégis hatalmas rá a kereslet.

Hirdetés

Van egy rossz hírünk azoknak, akik most szerettek volna lecsapni erre a hiánypótló termékre: annyira tolongtak a Gwyneth Paltrow "illatát" viselő gyertyákért a vásárlók, hogy már az egész készletet elvitték. Egyelőre nincs hír arról, hogy a Goop további gyártásba fog-e, de meg lennénk lepve, ha veszni hagynának egy ilyen jól jövedelmező üzletet. Árazás szempontjából amúgy sem volt sosem szégyenlős a cég, egy vizespalackért simán elkérnek 80-100 dollárt, de teljesen hétköznapi topokat is lehet venni náluk közel 300 dollárért. 

Maga a gyertya egyébként egy Gwyneth Paltrow és Douglas Little illatszakértő közötti viccből született. Ők ketten ugyanis épp együtt dolgoztak egy egyedi illat kidolgozásán, a munkafolyamatok közben pedig Paltrow egyszer csak megszólalt: "Ennek olyan szaga van, mint a vaginámnak". Nem tudjuk, hogy ez jót vagy épp rosszat jelent, a Goop weboldalán sem lehet belefutni vásárlói véleményekbe, szóval magukat a vevőket kellene megkérdezni arról, azt kapták-e a terméktől, amire vágytak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)