Hirdetés

Gyakorlatilag hivatalossá vált, hogy ki alakítja Ahsoka Tanót a The Mandalorian sorozatban

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a Disney egészen véletlenül megerősítette a korábbi pletykát.

Hirdetés

Korábban már pletykáltak arról, hogy a Star Wars: The Clone Wars animációs sorozat egyik központi szereplője, Ahsoka Tano is szerepelni fog a The Mandalorian folytatásában, és az volt a legvalószínűbb forgatóköny, hogy Rosario Dawson fogja alakítani a karaktert. A jelek szerint pedig be is igazolódtak a találgatások, ugyanis feltételezhetően egy baki miatt idő előtt fény derült a nagy titokra, ráadásul nem is akárhonnan érkezett a megerősítés.

Hirdetés

A Disney+ indiai Instagram-oldala, vagyis a Disney+ Hotstar Premium tette közzé az alább látható képet, ami gyakorlatilag meg is erősítette, hogy Rosario Dawson lesz Ahsoka Tano. A bejegyzés azóta már eltűnt, szóval nagy valószínűséggel valaki túl korán tette közzé azt, de ez alapján elképzelhető, hogy hamarosan sor kerül a hivatalos bejelentésre is.

Szerintetek jó választás a színésznő a szerepre?

A The Mandalorian második évadának első részéről szóló spoilermentes kritikánkat egyébként ide kattintva olvashatjátok el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)