Hirdetés

Gyakorlatilag tökéletes zeneszerzőket találhattak A Gyűrűk Ura sorozathoz

|

Két olyan nevet hoztak összefüggésbe az Amazon produkciójával, amelyeknek nagyon sokan örülni fognak.

Hirdetés

Nagyon sok apró részletet lehetne említeni, amelyek igazán remekké varázsolták a Peter Jackson által dirigált A Gyűrűk Ura-filmtrilógiát, és egyértelműek ezek közé sorolható a Howard Shore komponálta zenék is.

Hivatalosan még nem derült ki, hogy az Amazonnál készülő sorozat dallamait ki szerzi majd, ám ha igazak a friss pletykák, akkor már most borítékolható, hogy minőségi dallamokra számíthatunk.

Hirdetés

A gyakran jól értesült Deadline beszámolója szerint ugyanis A Gyűrűk Ura sorozat muzsikáiért is a legendás Howard Shore felelhet majd, amennyiben sikeresen zárulnak a tárgyalások. Remek hír volna a rajongóknak, ha sikerül Shore-t is megszerezni a projekthez, mert a zeneszerző három Oscar-díjat zsebelt be korábban A Gyűrűk Ura-filmek zenéivel, de Golden Globe- és Grammy-díjakat is sikerült szereznie.

Közben egy rajongói csapat, a Fellowship of Fans még ütősebb fejleményről számolt be. Állításuk szerint Shore nem tárgyal a projekt kapcsán, mivel hónapokka ezelőtt sikerült szerződést kötnie, tehát egyre biztosabbnak tűnik, hogy az ő zenéit hallhatják majd a sorozatnézők.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Illetve nemcsak az övét, mert szintén a Fellowship of Fans közölte velünk, hogy Bear McCreary is a széria egyik zeneszerzője. Neki olyan sorozat dallamait köszönhetjük, mint a The Walking Dead, a Black Sails és az Outlander. Ráadásul videojátékos fronton sem ismeretlen az úriember, mivel ő szerezte a 2018-as God of War, valamint a hamarosan debütáló Call of Duty: Vanguard zenéit.

Persze most sem árt megfelelően kezelni ezeket a pletykákat, de az egyértelműen jó jel, ha két különálló forrás is ugyanarról számol be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)