Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne a Gyalog galopp drámaként

|

Ebből a videóból az is kiderül, hogy gyakorlatilag az összes történelmi dráma előzetesét egy sablonba be lehet dobálni, a megfelelő vágással és effektekkel pontosan ugyanazt az eredményt kapjuk. Viszont most meg akarjuk nézni a Gyalog galoppot.

Hirdetés

Az 1975-ben bemutatott Gyalog galopp (Monty Python and the Holy Grail) című filmet talán nem kell nagyon bemutatni itt senkinek, a Monty Python társulat remekművéről van szó, amelynek egyébként magyar szinkronja is olyan kiemelkedően zseniális lett, mint a film maga. Itt találtok róla egy értekezést, érdemes elolvasni.

De most nem is ez a lényeg, hanem a CineFix zseniális munkája, akik megálmodták a drámai Gyalog galopp trailert, és minden klisét felhasználva, amit ez a műfaj magáénak tudhat meg is csinálták azt. Állításuk szerint a 2017-ben érkező King Arthur: Legend of the Sword ihlette meg őket, meg akarták mutatni, hogy milyen is lenne a Monty Python remekműve drámaként. A fenti Play gombra tenyerelve mindez viszonylag gyorsan (pont egy trailernyi idő alatt) kiderül.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)