Hirdetés

Gyalog galopp - ezeket a kimaradt jeleneteket te is látni akarod

|

A legendás film idén ünnepli 40. születésnapját, melynek alkalmából egy speciális DVD-t is piacra dobnak, amelyen rengeteg vicces extra is helyet kapott.

Hirdetés

A legismertebb Monty Python film pontosan 40 évvel ezelőtt, 1975-ben készült, és bár ma már nem olyan népszerű, mint pár évtizeddel ezelőtt, továbbra sem lehet teljesen megkerülni, rengeteg helyen tűnnek fel a különböző idézetek és utalások.

Az évfordulóra megjelenő Gyalog galopp DVD már első ránézésre is extravagáns, hiszen egy katapulttal és gumiállatokkal megpakolt várban kapott helyet, és a tartalmat illetően sem lehet okunk panaszkodni, hiszen bőven pakoltak extrákat a korongokra. A rengeteg kommentár mellett többek közt egy oktatófilm is vár ránk, amelyből megtudhatjuk, hogyan is kell helyesen használni egy kókuszdiót.

A speciális kiadás legizgalmasabb része persze nem ez, hanem azok a bővített és végül kimaradt jelenetek, amelyek szintén felkerültek a lemezre, majd az internetre is. Emellett megismerhetünk rengeteg olyan animációt is, amelyek nem kaptak helyet a filmben. Ezek történetét maga az alkotó, Terry Gilliam meséli el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)