Hirdetés

Gyere és nézd meg velünk együtt a John Wick 4-et!

|

Kíváncsi vagy, milyen lett Keanu Reeves új akciófilmje? Gyere el velünk az ETELE Cinemába, légy a vendégünk a film exkluzív, zártkörű vetítésén!

Hirdetés

Szinte hihetetlen, de több kritikában is azt írják, a John Wick 4 a sorozat eddigi legjobb része lett. Ritkán fordul elő, hogy egy folytatás felülmúlja elődjét, pláne az, hogy egy széria negyedik epizódjának sikerül ez, ám úgy tűnik, Keanu Reeves egyre látványosabban verekszik és lövöldözik. 

Te is kíváncsi vagy arra, milyen lett a John Wick 4. felvonás? Csak egy egyszerű kérdésre kell helyesen válaszolnod, és máris tiéd lehet egy páros jegy!

Hirdetés

Az exkluzív, a GameStar, a Bronson és a Puliwood olvasóinak tartott vetítés 2023. március 27-én, hétfőn 17:00-tól lesz a budapesti ETELE Cinema (1119, Budapest, Hadak útja 1.) 190 fős, modern és kényelmes 1-es mozitermében. Ahhoz, hogy velünk tarthassatok, március 22. 23:59-ig küldjétek el a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre, egy John Wick 4 tárgyú levélben a helyes választ az alábbi kérdésre:

Mi a neve a John Wick filmekben azon szállodáknak, ahol az alvilág alakjai gyűlnek össze?

a) Hilton

b) Continental

c) Sheraton

Fontos, hogy a levélben szerepeljen még a teljes nevetek és a telefonszámotok is. Azokat, akik helyes választ adtak és részt vehetnek a vetítésen, e-mailben értesítjük, jegyeiket a helyszínen, a vetítés kezdete előtt háromnegyed órával, nevük bemondásával vehetik át az erre kijelölt pultnál.

A nyereményjáték szabályzata itt érhető el.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)