Hirdetés

Tévésorozat készül a Gyerekjáték franchise-ból

|

Chucky, aki sokunk gyerekkorát tette nehezebbé, most a tévéképernyőkre tér vissza.

Hirdetés

Nem az volt életem egyik legjobb élménye, amikor kamaszgyerekként egész más jellegű műsorokat kerestem éjszaka a tévében, de a Gyerekjátékra sikerült odakapcsolni. Azóta sem vagyok teljesen nyugodt játékbabák közelében.

Hirdetés

Aki viszont szerette Chuckyt, örülhet, ugyanis a franchise megteremtője, Don Manchini bejelentette, hogy készül a Child's Play tévésorozat (aminek címében így ne lesz benne az, hogy Chucky). A Bloody Disgusting szerint Brad Dourif lesz a főszereplő szinkronhangja, és nyolc, egyenként egyórás epizód készül. Megtartják az eddigi kánont, nem reboot lesz, ebbe fog illeszkedni valahogy.

Azt sem tudni, hol adják, esetleg a Netflixre vagy más streaming platformra kerül-e fel. Várjuk a részleteket. Mármint nem én, hanem azok, akiknek nem okozott életreszóló traumát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)