Hirdetés

Gyönyörű tájakon, pazar díszletek között forgatták A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűit, de a trükkmestereknek is sok dolguk volt

|

Látványos videóban mutatja be az Amazon, hogyan készült minden idők legdrágább sorozata.

Hirdetés

Igaz, a A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi írócsapata által összerakott történet végül nem tudott felnőni az elvárásokhoz (kritikánkat az első évadról itt olvashatod), kezdettől fogva lerítt a produkcióról, hogy az Amazon nem sajnálta a költségeket, legyen szó akár a díszletek megépítéséről, a jelmezek kidolgozásáról, vagy az esetek túlnyomó többségében mozis színvonalon mozgó, és csak olykor-olykor megbicsakló CGI-ról.

Az éveken át húzódó alkotói folyamatról született is egy stábtagokkal és színészekkel készült interjúkkal teletűzdelt werkfilm, aminek köszönhetően a rajongók bepillantást nyerhetnek a nyolc epizódból álló első évad kulisszái mögé.

Hirdetés

A The Making of the Rings of Powert az Amazon Prime Video streaming platformon lehet megtekinteni, többek között a díszletekről, a jelmezekről, a sminkről, a vizuális effektekről, a kaszkadőrmutatványokról, a harcjelenetekről és a lovaglásról is szó esik benne.

Noha ezt hivatalosan még nem erősítették meg, a második évad, amelyet Új Zéland helyett már az Egyesült Királyságban forgatnak, várhatóan 2024-ben debütál majd. Lindsey Weber executive producer szerint a következő szezon rálicitál majd az elsőre, nem utolsósorban amiatt, mert több kulcsfontosságú eseményt, aminek bemutatására eredetileg korábban kerítettek volna sort, végül inkább megtartották a második etapra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nektek hogy tetszett A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi első évada?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)