Hirdetés

Ha a Fekete Párduc 2-ben Namor is felbukkan, nagyon reméljük, valahogy így néz majd ki

|

Egy rajongói poszterek készítésével foglalkozó digitális művész elképzelte, hogy milyen lenne Luke Evans az antihős szerepében.

Hirdetés

A Marvel Studios az MCU jövőjét belengető trailerében megmutatta, hogy terveznek a Fekete Párduc folytatással, de ennél többet nem tudunk a projektről. Az elmúlt hónapokban Doctor Doom neve is felbukkant, mint lehetséges főellenség, de Namor is elő-elő kerül a beszélgetésekben.

Míg a rajongók egyelőre még abban sem lehetnek biztosak, hogy Namor felbukkanhat-e egyáltalán, addig egy művész, @mizuriau már azt is kigondolta, hogy ki lenne a tökéletes a szerepre.

Hirdetés

Mizuriau választása Luke Evansre esett, és miután megvolt az alap már munkához is látott. A lenti posztban láthatjátok, hogy milyen lenne szerinte az MCU Namorja.

Mizuriau többi munkáját is érdemes egyébként átfutni. Személyes kedvencem az élőszereplős Invincible mock-upja, ahol megmutatta, hogy szerinte kik lennének a legjobb színészek a sorozat három főszerepére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)