Hirdetés

Ha Arnold Schwarzeneggeren múlik, visszatér Conan szerepében, de van egy elég nagy bökkenő

|

Az osztrák tölgy szívesen eljátszaná a karaktert, de van egy komoly bökkenő.

Hirdetés

A 75 éves Arnold Schwarzenegger több egy szimpla embernél, valóságos intézménynek számít, hiszen nemcsak a testépítés világát és a filmipart hajtotta az uralma alá, de Kalifornia egykori kormányzójaként egy kifejezetten sikeres politikai karriert is maga mögött tudhat.

Az Osztrák Tölgyként is emlegetett legenda az államigazgatást hátrahagyva ismét beállt a kamerák elé, most épp a Netflixen készül debütálni a pályafutása első sorozatában, a könnyed szórakozásnak ígérkező FUBAR-ban. Schwarzenegger ennek apropóján nemrég a The Hollywood Reporternek adott interjút, amelyben elárulta, hogy ha rajta múlna, visszatérne az első nagy szerepéhez is.

Hirdetés

A sztár rajongóinak nem kell mondanunk, hogy ez az 1982-es Conan, a barbár volt, amely habár nem aratott kritikai sikert, a nézők pozitívan fogadták, így számos további filmhez kövezte ki az utat a testépítőből lett színész számára. A Robert E. Howards karakterén alapuló produkció 1984-ben kapott egy folytatást a Conan, a pusztító képében, a harmadik epizód viszont sosem született meg, helyette 2011-ben láthattunk egy méltán elfeledett rebootot Jason Momoával az élen.

Schwarzenegger azonban még 70 felett is kardot ragadna, de van egy komoly bökkenő: nem tisztázott, hogy a jogokat birtokló Fredrik Malmberg (a 2011-es Conan vezető producere) mit akar kezdeni a franchise-zal. A színész elmondása alapján Malmberg azt állítja, hogy már üzletet kötött a Netflixszel egy újabb feldolgozásról, ám ők megkeresték a streaming óriást, ahol semmit sem tudnak erről.

A kacifántos ügyet még fájdalmasabbá teszi, hogy Schwarzenegger szerint a The Legend of Conan címen emlegetett visszatérés már 10 éve függőben van, amely idő alatt az eredeti film forgatókönyvírója, John Milius és valaki mások is előálltak hozzá egy-egy történettel.

"Szerintem úgy kell elképzelni, mint a Nincs bocsánatot, ahol rájátszottak a kor témájára. Van egy remek forgatókönyv, amit John Milius írt, és mások is írtak már egyet. A történet tehát adott és vannak rendezők is, akik meg akarják csinálni. De nála [Malmbergnél] vannak a jogok, és amíg nem adja el a őket egy vagy két filmre, vagy akár a teljes franchise-ra, addig semmit sem tehetünk az ügyben."

- vázolta a szomorú helyzetet Conan eredeti megformálója.

Márpedig mi nagyon megnéznénk, ahogy az ősz hajú, ezer csatában edzett barbár szétcsap az ellenfelei között, így reméljük, hogy az interjúban elejtett megjegyzés új lökést ad a jogok megszerzésének. Addig is pedig várjuk a FUBAR május 25-i premierjét, bízva abban, hogy a netflixes kitérő méltó lesz Schwarzenegger pályafutásához.  

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)