Hirdetés

Ha bocsánatot kérnének Ray Fishertől, talán visszatérne Cyborgként a Flash-moziba

|

Eredetileg ugyebár Cyborg is felbukkant volna abban a The Flashben, aminek hosszú évek után csak most kezdődhetett el végre a forgatása.

Hirdetés

Cyborg megformálója, Ray Fisher nem zárkózna el attól, hogy mégis felbukkanjon a most készülő The Flashben - de ez ügyben nem számít már semmire, habár szerinte kezdésnek jó lenne, ha a Warner Bros. bocsánatot kérne tőle.

Fisher tavaly nyár óta folytat több fronton is küzdelmet a stúdióval, valamint Az Igazság Ligája moizváltozatának Joss Whedon vezényelte pótforgatásával kapcsolatban, ahol állítása szerint elfogadhatatlan, toxikus körülmények uralkodtak.

Hirdetés

Vádak idővel nemcsak Whedonnel, de például Walter Hamadával, a DC Films elnökével szemben is megfogalmazódtak, sőt, róla a színész egy ponton már úgy fogalmazott, hogy a jövőben egyetlen olyan produkcióban sem kíván részt venni, amihez Hamadának is köze van.

Ekkor került ki abból a The Flashből, amit hosszú évek óta fejlesztgetnek, rengeteget hánykolódott, de épp most indult el végre a forgatása Andy Muschietti rendezésében - és amiben eredetileg Cyborgnak is kiemelt szerep jutott volna.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Fisher most úgy fogalmazott a visszatérés esélyeiről a Justice Con nevű online eseményen, hogy ő már nem igazán számít semmire sem, már ami a nagy cégekkel való viaskodását illeti.

Mindettől függetlenül úgy érzi: ha el is indulhat köztük bármiféle párbeszéd erről, előbb a vele szemben álló feleknek felelősséget kellene tanúsítaniuk, amit kezdhetnének mondjuk azzal, hogy elnézést kérnek tőle és belátják, hogy hazudtak. Aztán majd meglátják, innen hogyan tovább.

Ray Fisher a Zack Snyder: Az Igazság Ligájában (Zack Snyder's Justice League, 2021)

A színész hozzátette: tudni kell beismerni, hogy korábban mi történt ahhoz, hogy továbbhaladjanak és továbbpróbálkozzanak, ugyanakkor nem érti, miért van az, hogy egyesek gyengeségként fogják fel a bocsánatkérést, pedig szerinte az pont azt jelenti, hogy valaki értelmezi a helyzetet és hajlandó is beszélni róla, hogy megtegyék az első lépéseket.

Fisher azért válaszában még egyszer hangsúlyozza, hogy nincsenek már nagy elvárásai, hiszen az érintettek szerinte bebizonyították, hogy hajthatatlanok ez ügyben. Ettől ő ugyanúgy tovább fog dolgozni a felelősségre vonhatóságukért.

A Fisher-balhét Zack Snyder DC-beli karrierjéről szóló cikkünkben és videónkban is érintettük:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)