Hirdetés

Ha Brie Larson így folytatja az edzést, lehet, hogy nagyobb Marvel kapitány-jelmez kell neki

|

A színésznő ismét megörvendeztetett minket egy edzős videóval.

Hirdetés

Sokféle módon készülhet egy színész a szerepre, ám ha szuperhőst alakít az ember, akkor jó ötlet lehet kockás hassal feltűnni a forgatáson.

Az MCU Marvel kapitánya, Brie Larson például idén már többször is bebizonyította, hogy olykor elég kemény edzéseket tart, de ha valaki esetleg még most sem hinne neki, akkor újabb bizonyítékot tudunk mutatni.

Hirdetés

A színésznő ismét az Instagramra pakolt fel egy videót, amelyen edzés közben láthatják őt a követői. Talán csak azért tölt ennyi időt az edzőteremben Larson, hogy formában tartsa magát, de valószínűbb, hogy a The Marvels című film miatt dolgozik ennyit.

Habár a munkálatok már egy ideje zajlanak, Marvel kapitány következő kalandja várhatóan csak 2023-ban fog a mozikba kerülni, tehát a címszereplőt alakító Larsonnak bőven van még ideje jó néhány új anyaggal meglepnie a rajongókat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)