Hirdetés

Ha elég sokáig élsz, ezt láthatod majd az Avatar 5-ben

|

A franchise producere, Jon Landau beszélt róla, hogyan halad majd tovább a történet.

Hirdetés

Nemrég megérkezett az Avatar: A víz útja utolsó előzetese, amely egyértelműen azt jelzi, hogy már tényleg csak napokra vagyunk a folytatás premierjétől, és 13 év után végre visszatérhetünk a Pandorára. Az első vélemények pozitívak voltak, de a második résznek eszelősen sok pénzt kell összeszednie ahhoz, hogy ne legyen bukás, szóval James Cameron még nem lehet nyugodt.

Nem meglepő, hiszen a franchise további sorsa múlik az Avatar 2 teljesítményén, a rendező szerint a nézők hamarosan el fogják dönteni, hogy kérnek-e a további részekből, vagy sem, márpedig ha igen, akkor még hosszú évekig érkezhetnek a folytatások. De ha ugyanilyen tempóban, akkor még a nyugdíjas éveinkben is várhatunk rájuk. Egyébként már a negyedik és ötödik felvonást is tervezik, és amíg Cameron bírja, addig maga egyengeti a széria sorsát, azt követően viszont átadja a stafétát

Hirdetés

De annak ellenére, hogy még bizonytalan az Avatar 4-5 megvalósulása, mindenképpen érdekes hallgatni, hogy a franchise producere, Jon Landau szerint merre mennének tovább, mi történne a történet távolabbi pontján. Landau az io9 kérdésére árulta el, hogy mi az ötletük az ötödik fejezethez: 

"Az ötödik filmben van egy olyan része a történetnek, amikor a Földre megyünk. És azért megyünk oda, hogy felnyissuk az emberek szemét, Neytiri szemét, hogy mi létezik a Földön. A Földet nem csak az RDA képviseli. Az életben hozott döntéseid határoznak meg téged, így nem minden ember rossz. És nem minden na'vi jó. Ez itt a Földön is így van, és mi ezt akarjuk Neytirinek megmutatni."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Örömmel látnánk, hogy Zoe Saldana karaktere miképpen csodálkozik rá a földi dolgokra és bolygónk lakossága miképpen reagálna a na'vikra a filmben, de addig még sok víznek kell lefolynia a Pandora lebegő szikláiról. Első lépésként az Avatar: A víz útjának kell bemutatkoznia a mozikban, erre december 15-től sor is kerül 2D, 3D, IMAX 3D és ScreenX formátumokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)