Hirdetés

Ha untad az eddigi John Wick filmeket, ne ülj be a negyedik részre

|

Chad Stahelski legújabb nyilatkozata alapján a John Wick 4 elég hosszú film lesz.

Hirdetés

A legelső fotó alapján még azt hihettük, hogy más hangulatú lesz a következő John Wick film, mint az előzőek, de aztán a San Diego Comic-Connak köszönhetően befutott a John Wick 4 első feliratos előzetese, amely megmutatta, hogy a Rémkirály élete egyáltalán nem lett nyugodtabb - erről gondoskodnak többek között Donnie Yen és Bill Skarsgard karakterei, valamint a fél város is.

Chad Stahelski rendező nemrég még a franchise jövőjéről mesélt, most azonban egy sokkal aktuálisabb információt is elárult a Collidernek: a John Wick 4 lesz a széria leghosszabb felvonása. 

Hirdetés

"Hosszabb, mint a másik három, de mégsem annyira hosszú. A képkockák lezárásának végső szakaszában vagyunk, aztán jön a VFX és zene. Idáig ez a legmesszebb, amíg elmentem az utómunka során. Imádjuk az eddig elkészült zenét. Tyler Bates még mindig dolgozik néhány nagyobb jelenet zenéjén.

A VFX az év hátralévő részében fog elkészülni, de veszélyesen közel vagyunk. A vágásunkban, ami a képzárat illeti, percekre vagyunk a befejezéstől. A szekvenciáink készen vannak. A film lényegében kész. Valószínűleg még néhány hétig kell finomítani, aztán lezárjuk a képet, és már csak a zenei hangzás és az effektek vannak hátra."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A stáb tehát jól halad a munkálatokkal, és bár azt nem árulta el a rendező, hogy konkrétan milyen hosszú lesz a John Wick 4, azért az előzmények alapján nem nehéz következtetni: az első film 101, a második 122, a harmadik pedig 131 perces játékidővel bírt, szóval a negyedik felvonás biztosan hosszabb lesz, mint két óra. Persze ezt cseppet sem bánjuk, ha olyan golyóbalettben lesz részünk, mint az eddigiek során, amihez ráadásul Keanu Reeves, Bill Skarsgard és Donnie Yen mellett olyan színészek fognak még asszisztálni, mint Laurence Fishburne, Ian McShane, Clancy Brown, Hiroyuki Sanada, Lance Reddick, Scott Adkins és a Harry Potter filmek Tonksa, Natalia Tena. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)