Hirdetés

Ha lenne ilyen Star Wars sorozat, azonnal néznénk

|

Bár a Star Wars világa nem éppen móka és kacagás, ez a videó is bizonyítja, hogy hatalmas szükség lenne egy komor hangulatú sorozatra.

Hirdetés

Tegnap vetítették a The Walking Dead évadzáróját (aki látta, valószínűleg azóta szentségel teli tüdőből), ennek apropóján készítette el a Star Wars Minute csatorna az alábbi videót.

Az elmúlt időszakban több videó is bizonyította, hogy ha Star Wars stílusúra van vágva, akkor gyakorlatilag bármelyik filmből, még a legrosszabbakból is készülhet fantasztikus előzetes. De mi van akkor, ha a Star Wars nem követendő példa, pusztán alapanyag egy másik sablonhoz? Hát ez.

A csatornán tevékenykedő Alexnek egyébként nem ez az egyetlen ilyen videója, készített már True Detective és Firefly stílusú előzeteseket is.

Ha szeretnétek többet tudni a Star Wars univerzumról, érdemes szétnézni a csatornáján, rengeteg érdekességről készített ismeretterjesztő videókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)