Hirdetés

Ha még nem jött meg a kedved a Thor: Szerelem és mennydörgéshez, talán ez a videó meghozza

|

Alig több mint egy hét múlva itt a Thor: Szerelem és mennydörgés premierjének a napja, érkezett egy rövid, magyar nyelvű kedvcsináló.

Hirdetés

A Doctor Strange az őrület multiverzumában néhány nappal ezelőtt már a Disney+-on is elérhetővé vált, aki szeretné, otthonában is megnézheti, milyen kalandokba keveredik Stephen Strange, a Skarlát Boszorkány, America Chavez, meg mindenki, aki rosszkor volt rossz helyen.

A Marvel Filmes Univerzum azonban megállíthatatlanul bővül tovább: miközben fut a Ms. Marvel, július 7-én a hazai mozikat is eléri a Thor: Szerelem és mennydörgés, amiben újra a villámok istene (és egykori barátnője) kerül középpontba.

Hirdetés

Mivel már közel a premier, felkerült egy félperces, kedvcsináló tévészpot, ami magyar nyelven próbál meg minket jegyvásárlásra buzdítani. Eddig minden jel azt mutatja, hogy érdemes lesz, az előzetes kritikusi vélemények is egészen meggyőzőek. Ha ti még tanakodtok, nézzétek meg a videót, hátha segít:



Az MCU ezt követően filmes fronton a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!-tal bővül, a következő sorozat pedig az Amazon: Ügyvéd (She-Hulk: Attorney at Law) lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)