Hirdetés

Ha Michael Keaton nemet mond, akkor Christian Bale lehet Batman a Flash moziban

|

A hírek szerint a Warnernek van B-terve is arra az esetre, ha Michael Keaton nem akarna újra Batman jelmezbe bújni. A rajongók pedig valószínűleg Christian Bale felbukkanásának is hasonlóképp örülnének.

Hirdetés

Hosszú ideje nem tudta semmi sem olyan villámgyorsan megemelni a DC Comics rajongóinak pulzusát, mint a hír, miszerint Michael Keaton újra Batman lehet a Flash filmben. A tárgyalások elvileg jelenleg is zajlanak a Warner Bros. és a színész között, de most már arról is hallani lehet, mit tervez a stúdió, ha esetleg nem szülne köztük megállapodás. 

Hirdetés

A 2022-re tervezett Flash mozi nem egy az egyben fogja adaptálni a Flashpoint képregény történetét (nem szerepel benne például Bruce apja, Thomas Wayne), de sokat merít belőle, biztosan számíthatunk majd időutazsára, sőt akár párhuzamos univerzumok megjelenésére is. Így bukkanhat majd fel a filmben Michael Keaton idős Batmanje is, aki elvileg később is nagy szerepet kap a DC filmes univerzumában, belőle válhat a fiatal hősök (például Batgirl) mentora, egyfajta DC-s Nick Furyt akar belőle csinálni a Warner - már ha lehet hinni a pletykáknak.

Mindez remekül hangzik, de ne feledjük el, Michael Keaton még nem mondott igent a felkérésre. A mostani híresztelések szerint viszont a Warner felkészült arra is, ha nem fogadja el a színész a felkínált szerepet: ebben az esetben egy másik közönségkedvenc Batmant, Christian Bale-t akarják majd felkérni az újrázásra. Bale utoljára a 2012-es A sötét lovag - Felemelkedés (The Dark Knight Rises) moziban öltötte magára Batman jelmezét, Christopher Nolan trilógiáját pedig szinte mindenki imádta, így teljesen bizonyos, hogy az ő visszatérésének is nagyon örülnének a rajongók.

Érdemes megjegyezni, hogy a jelek szerint a Warner már semennyire sem számol azzal az eshetőséggel, hogy Ben Affleck netán valamikor visszatér a szerepre, teljesen ki akarják cserélni a mozis Batmant egy alternatív verzióra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)