Hirdetés

Ha nem talál támogatót, Coppola a saját vagyonát költi egy 100 millió dolláros sztárparádéra

|

A rendező évtizedek óta dédelgeti az Új Rómában játszódó vízióját.

Hirdetés

Francis Ford Coppolát talán senkinek sem kell bemutatni, hiszen a rendező nevéhez olyan örökzöldek fűződnek, mint a Keresztapa-trilógia, az Apokalipszis most és a Magánbeszélgetés.

A kasszasikerei mellett a borászatával is remekül kereső legenda évtizedek óta álmodozik egy újabb nagy dobásról, amely a Deadline-nak adott friss interjúja alapján hamarosan meg is valósulhat, akár a saját pénzéből, több ismert sztárral a fedélzeten.

Hirdetés

A Megalopolis című film a modern New Yorkban játszódna egy meghatározatlan időpontban, a várost viszont "Új Rómának" hívnák benne. A történet a Catilina-féle összeesküvésen alapulna, egy kortárs nézőknek szánt mély üzenet köré felépítve:

"Ez a film, amit meg akarok csinálni, szerintem egy izgalmas változás a nyilvánosságnak kínált filmekhez képest. Főleg azért, mert alapvető üzenettel bír arról, hogy itt az idő átgondolnunk, hogy a társadalom, amelyben élünk, nem az egyetlen elérhető alternatíva számunkra."

- nyilatkozta a 82 éves alkotó, aki jelenleg olyan nevekkel tárgyal a részvételről, mint Oscar Isaac, Forest Whitaker, Cate Blanchett és Jon Voight. A rendező Isaacet és Whiteakert szánja főszereplőnek, de reménykedik benne, hogy Zendayát, Michelle Pfeiffert és Jessica Lange-et is sikerül megnyernie a munkára. Ha minden jól megy, Coppola 2022 őszén kezdheti a forgatást.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A szkeptikusok nem igazán hisznek az évtizedek óta húzódó Megalopolis megvalósulásában, ám most fontos különbség, hogy Coppola a saját pénzét is hajlandó feltenni a projektre. Számításai szerint 100-120 millió dollárba kerülne a film, s habár mindent elkövet, hogy az utolsó fillérre is találjon szponzort, ezúttal nem fél a számlájához nyúlni. Ebben  pedig segíthet, hogy egy nagyobb üzlet keretében nemrég eladta a neve alatt futó, jól menő borászatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)