Hirdetés

Ha rossz napod van, hallgasd meg egy videóban Grogu cuki nyöszörgéseit!

|

A The Mandalorian valódi főszereplője általában aranyos hangokat hallat, ebből vágott össze valaki egy válogatást.

Hirdetés

Karácsony környékén mindig megörülünk, hogy elengedhetjük az aktuális évet, lazíthatunk és feltöltődhetünk a következő előtt, de van ez a pár nap a két ünnep között, ami visszarángatja a valóságba azokat, akiknek mindenképp be kell menni dolgozni.

Mindenkinek segíthet, de nekik különösen sokat adhat a napjukhoz az alábbi videó, amiben a sorozatban A gyermekként, az interneten pedig Baby Yodaként emlegetett Grogu válogatott nyöszörgéseit hallhatjuk.

Hirdetés

Már a The Mandalorian első évadának népszerűségén is sokat dobott a cuki karakter, aki természetesen figurák és plüssök formájában is rengeteg pénzt termel a Disney-nek. Amíg ki nem derül, hogy valójában ördögien gonosz teremtés, és egyetlen célja a galaxis elpusztítása, addig olvadozhatunk rajta ezekkel a gyűjteményekkel:

A The Mandalorian 3. évada várhatóan leghamarabb 2022-ben érkezhet, mert 2021 végén a The Book of Boba Fett debütál, és - nagyon okosan - nem akarja a Lucasfilm egymásra engedni a kettőt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)