Hirdetés

Ha Sailor Moon rajongó vagy, ennek a hírnek örülni fogsz

|

Zack Snyder május végi zombis akciózását leöblíthetjük majd egy kis animével a Netflixen, új Sailor Moon film érkezik ugyanis.

Hirdetés

A '90-es évek végén nem csupán Dragon Ball lázban égett Magyarország, sokan rajongtak egy másik animéért, a Sailor Moonért is, még ha nem is ismerik be maguknak. A japánban 1992-ben debütált sorozat alapjául a Naoko Takeuchi által írt és rajzolt manga szolgált, amely 1991 és 1997 között hatvan fejezetet élt meg 18 kötetben kiadva, és sikerült meghódítania az egész világot, noha nyugatra cenzúrázott verzióban juthatott csak el. 

A bolygók nevei után elkeresztelt, különleges képességekkel rendelkező lányok kalandjaiból természetesen filmek is készültek, a legutolsó ilyen 1995-ben jelent meg, most pedig 26 évvel később a Netflix váratlanul bejelentette, hogy új Sailor Moon mozit mutatnak be.

Hirdetés

A Pretty Guardian Sailor Moon Eternal: The Movie június 3-án fog felkerülni a streamingszolgáltatóra két részben (Part 1, Part 2), és a Sailor Moon Crystal eseményeit folytatja, amely az eredeti anime 2014-es rebootja - a Crystal arra törekedett, hogy még hűbb adaptációja legyen Takeuchi mangájának.

Az új filmben egy minden eddiginél ördögibb banda jelenik meg Tokióban, amikor az emberek az évszázad legnagyobb napfogyatkozását ünneplik: a Dead Moon Circus célja, hogy uralkodjon először a Föld és a Hold, majd pedig az egész univerzum felett. Hármat találhattok, hogy ezt hőseink engedik-e. 

Ti meg fogjátok nézni az új Sailor Moon filmet június elején?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)