Hirdetés

Ha Star Wars rajongó vagy, akkor ezt most azonnal be kell állítanod!

|

A Star Wars VII: Az ébredő Erő közelgő megjelenésének apropóján a Google is összedobott pár zseniális skint, így ünneplőbe öltöztethetjük a gépünket.

Hirdetés

Ahogy közeledik a december közepe, úgy vesz minket körbe egyre több Star Wars dizájnnal ellátott... minden. Sokaknak már hónapok óta Darth Vader a háttérképe, de most mutatunk egy ennél is sokkal jobbat.

A Google-nek soha nem kellett a szomszédba mennie, ha egy kis mókáról volt szó, és most is olyat alkottak, amitől eldobtuk az agyunkat. A cég szinte az összes szolgáltatását átdolgozta, így ha bekapcsoljuk az új skint, teljesen máshogy fogunk tekinteni az egyes alkalmazásokra. Választhatunk, hogy az Erő melyik oldalára akarunk állni (nyilván a Sötét vezet), és máris sokkal élvezetesebb a munka.

És hogy pontosan mire számíthatunk? A navigáció használatakor egy X-Wing vagy egy Tie Fighter repül majd az autónk helyén, megváltoznak a hátterek és színsémák, a naptárunkba pedig bekerül az összes releváns dátum. Sajnos nem marad így örökre, február elsején ugyanis a Google visszakapcsolja a dolgot. Mondjuk figyelembe véve, hogy a cikk megírása közben legalább harmincszor nyitottam meg a Gmailt csak azért, hogy lássam a töltőcsíkot, lehet, hogy ez nem is olyan nagy baj. A témák bekapcsolásához kattintsatok ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)