Hirdetés

Ha szereted a Studio Ghibli alkotásait, ezek a képek is tetszeni fognak

|

A felhozatal még bővülni fog a jövőben, de a lényeg, hogy mind ingyenesen letölthető, és mindenki azt csinál velük, amit akar.

Hirdetés

A Studio Ghibli rajongói ellesznek egy darabig, köszönhetően annak 400, most kiadott állóképnek, amiket a stúdió feltöltött az internetre. Mindegyik ingyenesen letölthető és szabadon felhasználható, ami azt jelenti, hogy csinálhatunk belőlük háttérképeket, mémeket, vagy akármit, amivel kiélhetjük kreativitásunkat. A most közzétett gyűjtemény jó része a közelmúltbeli filmek jeleneteiből származik, de hamarosan régebbi alkotások képei is felkerülnek majd.

Hirdetés

Aki szeretné a From Up On Poppy Hill, a Ponyo a tengerparti sziklán, a Chihiro Szellemországban, a The Tale of The Princess Kaguya, az Arrietty - Elvitte a manó, a Földtenger varázslója, az Amikor Marnie ott volt, vagy a Szél támad képkockáit a telefonjának képernyőjére, vagy a Windows asztalának hátterére rakni, az itt pörgetheti át a felhozatalt.

"Ettől a hónaptól kezdve feltöltünk majd fotókat a Studio Ghibli összes munkájából. Ebben a hónapban 8 filmből, javarészt újakból kerültek fel képek. Szabadon felhasználhatjátok őket a józan ész keretein belül."

Az biztos, hogy a következő néhány hónapban én Ponyóval és Arriettyvel fogok farkasszemet nézni a képernyőimen. Nektek melyik tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)