Hirdetés

Ha szeretted régen a Chip és Dale - A Csipet Csapat sorozatot, ez most fájni fog

|

Chip 'N' Dale: Park Life címen új széria indul a Disney+ keretében, de az első trailer minden Csipet Csapat rajongónak tőrt döf a szívébe.

Hirdetés

Talán sokan vannak még itt a GSO-n rajtam kívül is, akiknek a annak idején az 1989-től 1990-ig futott amerikai televíziós rajzfilmsorozat, a Chip és Dale - A Csipet Csapat sokat jelentett. Magyarországon 1991 és 1993 között ment a Walt Disney bemutatja című műsorban az akkori M1-en, minden vasárnap délután családi program volt nálunk ez (igen, ebből a generációból talán még arra is emlékszik mindenki, amikor 1993-ban a vasárnapi Disney délutánt, pontosabban a Kacsameséket megszakították, hogy bejelentsék Antall József miniszterelnök halálát).

Ez amolyan popkult klasszikus mifelénk, becsben tartott emlék, így egy új Chip és Dale sorozat bejelentésekor megdobban a retró szív... egészen addig, amíg meg nem láttam az első előzetest.

Hirdetés

A Disney+ szolgáltatás keretében rajtol a Chip 'N' Dale: Park Life című animációs sorozat július 28-án, aminek trailere alább megcsodálható. Csak annyit tennék hozzá, Chip és Dale nem is beszélnek benne, csak csipognak:

Nem tudom, mi lehet az oka, de nekem végig a Happy Tree Friends jutott az eszembe:

Akkor ezzel feltehetően le is zárhatjuk ezt a témát. Nektek mi a véleményetek a látottakról?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)