Hirdetés

Ha utálod Tom Holland Pókemberét, megszívtad

|

A Peter Parkert megformáló színész állítólag több MCU-s projektre is aláírt a Marvellel, nem csak a saját filmjeit fogja összepókhálózni.

Hirdetés

Két évtized alatt hárman is belebújtak már Pókember jelmezébe a filmvásznon: előbb Tobey Maguire, utána Andrew Garfield, legutóbb pedig Tom Holland, aki a Marvel filmes univerzumán belül alakítja a bűnüldöző tinit, és tekintettel arra, hogy mindegyik produkció kasszát robbantott, amelyikben Pókemberként felbukkant, nem lehet sok kétségünk afelől, hogy a háttérben komoly munka folyik a 26 éves színész megtartása érdekében.

Ez ellen egyébként Holland sem tiltakozik kézzel-lábbal, a Pókember: Nincs hazaút premierje idején a GQ magazinnak azt nyilatkozta, hogy még leforgathatja a Pókember 4-5-6-öt, aztán lehet, hogy 32 évesen befejezi. Nem biztos benne, hogy mit akar csinálni. Amy Pascal producer ugyanebben az interjúban szintén félig-meddig tréfálkozva azt állította, hogy beszéltek a jövőről Hollanddel, aki simán leforgatna még százat, meg különben sem lehet már nélküle elképzelni egy Pókember-filmet.

Hirdetés

A legbiztosabb fogódzóként viszont Pascal Fandangónak adott nyilatkozata szolgálhat, mely szerint kizárt, hogy a Nincs hazaút legyen az utolsó film, épp ellenkezőleg, készen állnak a következőre Hollanddel és a Marvellel. Hivatalos bejelentésre azóta sem került sor, most azonban egyszerre több, magát bennfentesnek mondó forrás is azt állítja, hogy Tom Holland aláírt egy új Pókember-trilógiára - írja a brit Express.

Sőt, a szerződése alapján további MCU-s produkciókban is fel fog bukkanni, méghozzá a Daredevil: Born Again sorozatban, valamint az Avengers: The Kang Dynasty és az Avengers: Secret Wars filmekben. Zendaya és Jacob Batalon szignója viszont még nem került rá a papírra, noha a stúdiók állítólag nagyon szeretnék őket visszahozni

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)