Hirdetés

Ha vége a sorozatnak, örökre búcsúznunk kell a Ted Lasso szereplőitől?

|

A Ted Lasso készítői három évadra terveztek a sorozattal, de Jason Sudeikis szerint előfordulhat, hogy valamilyen formában mégis folytatódik a karakterek története.

Hirdetés

A Ted Lasso az utóbbi évek egyik legsikeresebb vígjáték sorozata és nem csak a közönség, de a kritikusok körében, hiszen Jason sudeikis tévésorozata több Emmy-díjat is bezsebelt a 2020-as elindulása óta. És akkor már a FIFA játékos vendégszereplésről ne is beszéljünk, azóta is a röhejesen jól játszó AFC Richmonddal nyomulunk.

Hamarosan érkezik a harmadik évad, ami a készítők elmondása szerint a történet lezárása is lesz, de ugyanakkor nehéz (és valószínűleg észszerűtlen) lenne elengedni egy ekkora sikert, Sudeikis pedig el is hintette, hogy nem kizárt valamiféle folytatás.

Hirdetés

Jason Sudeikis a Deadline szerkesztőségének adott nemrég egy interjút és bár elismételte, hogy a sorozatot mindig is három évadra tervezték, azért tisztában van vele, hogy a nagy igény lenne a folytatásra és úgy gondolja, hogy lenne lehetőség bővíteni a Ted Lasso univerzumot a jövőben:

"Szerintem mindenféle karaktereknek előkészítettük a terepet, hogy folytathassák a történetüket. Nem tudom, nem dicséretnek venni azt, hogy ennyien kérik ezt tőlünk. Nagyon kedves gesztus ez a nézők részéről, hiszen sosem tudod, mi fog történni, amikor alkotsz valami újat. Csak a puszta tény, hogy az emberek többet akarnak, akkor is ha, az valami más úton történik, sokat jelent."

Tavaly a sorozat megalkotói exkluzív szerződést írtak alá a Warner Bros. Televisionnel (akik az Apple TV-vel közösen használhatják fel a szériát) és már akkor is voltak pletykák arról, hogy készülhetnek spin-off sorozatok egyes szereplőkkel, de egyelőre semmit nem erősítettek meg hivatalosan.

A Ted Lasso harmadik évada március 15.-én indul az AppleTV+-on, ti várjátok már?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)