Hirdetés

Hagyom, hogy megegyél mindenkit! - hangzik el a Venom 2: Vérontó új magyar szinkronos előzetesében

|

Van az a pont, amikor már Eddie Brock sem akarja visszafogni Venomot.

Hirdetés

Hamarosan végre tényleg itt van a Venom 2: Vérontó (Venom: Let There Be Carnage) premierje, ennek örömére pedig megkaptuk a legújabb magyar szinkronos előzetest. Ez gyakorlatilag a második nagy trailer honosított változata, amit először kicsit megkurtítva, egyperces változatban tettek közzé itthon.

Most végre befutott a teljes, avagy bővített verzió - nézőpont kérdése, melyik.

Hirdetés

A Venom 2: Vérontó egészen pontosan 2021. október 14-én fog megérkezni a hazai mozikba, az itthoni forgalmazó tehát nem követte az amerikai példát. Az Egyesült Államokban ugyanis a tervezettnél két héttel korábbi időpontra hozták előre a bemutatót, október elsején már nézhető lesz a film az USA-ban.

Elvileg jelentőségteljes stáblistás jelenetekre számíthatunk, szóval elég nehéz feladat lesz elkerülni a Venom 2-höz kapcsolódó spoilereket a hónap első felében.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)