Hirdetés

Han Solo: A Star Wars Story - újabb karakterek neve derült ki?

|

Egy titokzatos forrásból kiderült néhány szereplő neve, akivel Han Solo találkozhat majd a kalandjai során.

Hirdetés

Szépen lassan kiderülgetnek apróságok a Han Solo filmről, most pedig újabb pletykák bukkantak fel a projekttel kapcsolatban. A Making Star Wars titokzatos informátora ezúttal azt állítja, kiderítette néhány filmbéli karakter nevét.

Az új pletykák szerint a film egyik szereplője egy Mother Proxima nevű karakter lesz, akit egy bábon keresztül fognak iránytani, a működtetéséért pedig Dave Chapman lesz a felelős (ugyanaz, aki BB-8-at is vezérelte a hetedik epizódban). Az információk szerint a hangját egy olyan színész fogja adni, akiről már tudunk, ami azt jelenti, hogy csak Emilia Clarke, Phoebe-Waller Bridge vagy Thandie Newton lehet a szinkronhang, hiszen egyelőre csak róluk nem tudjuk, hogy kit fognak játszani.

Egy Val nevű karakterről is szó esett, de csak annyi derült ki, hogy őt az egyik legjobban fizetett színész alakítja a filmben és valószínűleg elég sok jelenetben láthatjuk majd. Az ilyen karaktereket jellemzően a legismertebb színészeknek szokták tartogatni, tehát nem lepődnénk meg, ha Emilia Clarke-ról lenne szó.

Persze ezek egyelőre csak pletykák, de mi ettől függetlenül rendkívül kíváncsiak vagyunk. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)