Hirdetés

Az eredeti stábbal készül a Halálos fegyver 5

|

Nem csak Mel Gibson és Danny Glover tér vissza a főszerepben, de az eredeti Halálos fegyver rendező is.

Hirdetés

Már régóta tervben van egy ötödik Halálos fegyver film, amiben visszatér a Mel Gibson-Danny Glover páros, viszont ahogy telik az idő, egyre csökken az esély ennek megvalósulására. A Warner Brothers egyik  producere, Dan Lin egy kerekasztal beszélgetésen most elmondta, hogy a két színész már kötélnek állt, sőt még a korábbi filmeket rendező Richard Donnert is sikerült megszerezni a projekthez. 

Hirdetés

A Halálos fegyver széria több mint 20 év után térhet vissza, hiszen a negyedik rész 1998-ban debütált a mozikban. Mind a négy felvonást Donner rendezte, tehát remek, hogy az utolsó filmet is ő dirigálja, mi pedig csak csodálni tudjuk azért, hogy 90 évesen is belevág egy ekkora projektbe. 

"Megpróbálunk elkészíteni még egy Halálos fegyver mozit, és Dick Donner is visszatér. No meg az eredeti szereplők is. Ez egyszerűen elképesztő! Az egész történet nagyon személyes számukra. Mel és Danny már készen állnak, tehát csak a forgatókönyv van hátra."

- mondta Lin az interjúban. A korábbi epizódok szkriptjén is dolgozó Shane Black korábban említette, hogy ő készített már egy vázlatot az ötödik filmhez, amelyben egy elképesztő vihar tombol New Yorkban, a szereplők pedig ezalatt próbálnak illegális műkincskereskedőket lekapcsolni.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy ezt veszik-e alapul a készülő részhez, de mindenképp érdekes lesz ennyi év után újra a vásznon látni az ikonikus párost.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)