Hirdetés

Két részre bontva láthatjuk majd a Halálos iramban 10-et?

|

Vin Diesel a legújabb interjújában arra utalt, hogy duplán halálos lesz a következő iram.

Hirdetés

Pár napja egy nagyszabású koncerttel mutatták be a Halálos iramban 9 első előzetesét, amelyből kiderült, hogy előző kalandjuk óta mi történt Dominic Torettóval és a Családdal, valamint az is, hogy ezúttal milyen látványos és a fizika szabályait két lábbal tipró kunsztok várnak rájuk. A legfőbb fenyegetést most Dom testvére (John Cena) jelenti, miközben  a háttérből a korábbi gonosz, Charlize Theron mozgatja a szálakat, és visszatér egy halottnak hitt karakter is. 

Hirdetés

Noha a Halálos iramban 9 májusig nem kerül mozikba, azonban Vin Dieselék már jóval előrébb járnak fejben, ahogyan arról a színész egy friss interjúban beszámolt a Total Filmnek. Diesel szerint már azelőtt elkezdték tervezni a tizedik részt (Fast 10), mielőtt nekiálltak forgatni a kilencediket, az univerzum pedig annyira robusztus, tehetségekben és történetekben gazdag, hogy simán megvalósíthatóak spin-offok, sőt ez olyasvalami, amit elkerülhetetlennek tart. Diesel elmondta, hogy a Universal megérdemelné ezt, amiért annyit fektetett a sagába, és bár a rajongók számára lezárást jelenthet majd a Halálos iramban 10 első és második része (!), azonban jó lenne, ha ez a franchise még nemzedékeken keresztül folytatódna. Korábban még soha nem került szóba, hogy a Harry Potterhez vagy Az éhezők viadalához hasonlóan a Halálos iramban 10 is két részletben jelenne meg, azonban Diesel elejtett mondta most erre utal. 

Egy mellékszállal egyébként már bővült a sorozat a tavaly megjelent Hobbs & Shaw képében, amely elég nagy sikert aratott a nézők körében (közel 800 millió dollárt gyűjtött össze volágszerte), így könnyen lehet, hogy folytatást kap valamikor a jövőben. Ti milyen Halálos iramban spin-offokat látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)