Hirdetés

Halálos iramban 8 - jobban nyitott, mint a Star Wars: Az ébredő Erő

|

Nyitó hétvégéjén az új Halálos iramban film több pénzt termelt, mint a Star Wars VII, de az adatok egy kicsit csalnak.

Hirdetés

Most valószínűleg büszkén mutogatja körbe a gyártó a Halálos iramban 8 eredményeit, és van is mire büszkének lenni: kevés film tud nyitó hétvégéjén világszerte több mint 500 milliós bevételt hozni. 

A szétszakadt családra annyian voltak kíváncsiak az első napokban, hogy (a BoxOfficeMojo adatai szerint) az Egyesült Államokban 100,2 millió, a világ többi részén pedig 432,3 millió dollárnak megfelelő összeg vándorolt a mozipénztárakba, így 532,5 millióval lenyomta a Star Wars: Az ébredő Erő 529 milliós rekordját. Azt viszont érdemes tudni, hogy a hetedik Star Wars film premierjét Kínában elhalasztották, így az az első hétvégén nem volt megtekinthető, ennek megfelelően pedig a jegyeladások sem számítanak bele a rekordba. A Halálos iramban 8 sikerében viszont jelentős szerepet játszik az ázsiai ország, ugyanis 190 millió dollár onnan származik - a többi ehhez képest elhanyagolható, az USA-n kívüli országokat nézve a második helyen Mexikó áll 17,8 millióval.

Voltatok már megnézni? Szerintetek jó lett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)