Hirdetés

Halálos Iramban 9 - jövőre kezdődik a forgatás

|

Remélhetőleg senkit nem ér majd meglepetésként, hogy jövőre már kezdik is forgatni a sorozat következő epizódját.

Hirdetés

A Halálos Iramban jelenleg egyértelműen a világ egyik legnépszerűbb filmsorozata, a készítői újra és újra tökélyre fejlesztik az adrenalin-popcorn-mozi műfaját, úgyhogy valószínűleg senkit sem ér meglepetésként, hogy 2020-ban is beülhetünk majd egy újabb őrületes autós kalandra.

Hirdetés

Azt korábbról tudni, hogy a Halálos Iramban 9 valószínűleg 2020 áprilisában fog megjelenni, viszont most kiderült, hogy a Universal tervei szerint jövő áprilisban kezdik majd el a film munkálatait, ami azt jelenti, hogy nagyjából egy évük lesz arra, hogy mindent befejezzenek.

Valószínűleg kemény évnek néz elébe a film stábja, hiszen a sorozat darabjai folyamatosan próbálnak rálicitálni egymásra, legalábbis ami az őrült mutatványokat illeti. Mindeközben már készülődik a sorozat első spin-offja, a Hobbs and Shaw, amely valamikor jövő nyáron kerül majd a mozikba és Dwayne Johnson, valamint Jason Statham filmbéli karakterére fókuszál.

Ti melyiket várjátok jobban a két film közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)