Hirdetés

Halálos iramban 9 - véget ért a forgatás

|

A film rendezője Twitteren köszönte meg a stábnak a kitartó munkát, és még egy képet is megosztott az utolsó napról.

Hirdetés

A Halálos iramban széria nem csak az olyan sikeres spin-offok terén pörög tovább, mint a Hobbs & Shaw, de a számozott részek is nagy erőkkel készülnek. Jason Statham és Dwayne "The Rock" Johnson most ugyan egy kis pihenőt tartanak önálló filmjük után, viszont Vin Dieselék ismét volán mögé ültek, és a jelek szerint már a forgatásokkal is készen vannak.

Hirdetés

Justin Lin, aki a széria négy korábbi részét is jegyzi, most két filmnyi kihagyás után huppant vissza a rendezői székbe, hogy egy az eddigieknél is grandiózusabb történetet meséljen el. Lin Twitteren osztotta meg, hogy véget értek a forgatások, és szerinte ez lesz a legambiciózusabb epizód a széria történetében, ami figyelembe véve, hogy a korábbi felvonások sem épp a mértékletes és visszafogott jelenetekről voltak híresek, igen merész kijelentés. 

A bejegyzés mellé egy képet is csatolt, amelyen a szett egyik kamerája látható, de ez alapján nem sokat tudtunk meg arról, hogy mire számíthatunk majd a Halálos iramban 9-től. Ha szerencsénk van, akkor hamarosan egy előzetessel is kedveskednek nekünk az alkotók, maga a film pedig előreláthatólag 2020. május 22-én landol a mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)