Hirdetés

Berobbant a Halálos iramban 9 első magyar előzetese

|

Egy nagyszabású koncerttel körítve mutatták be Miamiban a Fast & Furious 9 (röviden csak F9) első teljes értékű előzetesét.

Hirdetés

Kedden már kaptunk egy rövidebb teasert az új Halálos iramban mozi kapcsán, ma este pedig végre megérkezett az első hivatalos előzetes is. Vin Diesel bandája némileg átalakul, de a jelek szerint a recept nagyjából változatlan marad - ahogy erre természetesen számítani is lehetett. 

Hirdetés

A korábbi nagyágyúk már a spin-off mozikra nyergeltek át, így Dwayne Johnson és Jason Statham nem szerepel majd az új filmben, de visszatér például Diesel mellett Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Tyrese Gibson és Ludacris, újoncként pedig a pankráció világát a színészi szakmára cserélő John Cena bukkan fel - aki nem mellékesen az aktuális ellenfelet, egyben Dom testvérét alakítja. A fókuszban nyilván ismét a család áll, ami nem is csoda, hiszen a széria vezérhímje, Dominic Toretto mostanra már boldog apuka. Persze Toretto csak nem szerelhet traktorokat naphosszat, ismét beüt a krach, de a további részletekért inkább bökjetek rá a nagy Play gombra, és indítsátok el a frissen érkezett előzetest. Magát a trailert egyébként egy koncertekkel megtűzdelt élő adásban mutatták be Miamiban, ahol Cardi B, Wiz Khalifa, Charlie Puth, Ozuna és Ludacris is fellépett. 

Frissítve: Időközben befutott a magyar szinkronnal felvértezett változat is.

Bizony, jól láttátok, az előzetes végén Han, azaz Sung Kang is visszatért. A Halálos iramban 9 2020. május 21-én robog majd be a magyar mozikba. Ti be fogtok rá ülni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)