Hirdetés

Egy évet késik a Halálos iramban 9

|

Május 21-én lett volna a premierje, de a koronavírus miatt elhalasztották.

Hirdetés

Mivel a világ egyre több országában hoznak olyan rendeleteket, amelyek értelmében nem nyithatnak ki a mozik (nálunk leleményesen megoldják egy kiskaput kihasználva), sorra halasztják el a nagy stúdiók a premierjeiket. A Nincs idő meghalni például áprilisról novemberre lett tolva.

Hirdetés

A Hang nélkül 2-t nem mutatják be márciusban, és nincs még új premierdátuma, a Halálos iramban 9 pedig 2020. május 21. helyett leghamarabb 2021. áprilisában kerülhet a mozikba, Észak-Amerikában április 2-án. A hírt a hivatalos Facebook oldalon tették közzé, miután világossá vált, hogy a rajongók jelentős része nem fogja tudni megnézni májusban, és ez óriási bevételkiesést és hasonlóan nagy csalódottságot eredményezne. Addig a trailerrel vígasztalódhatunk.

Határozottan meglepődnénk, ha a Fekete özvegy nem jutna erre a sorsra, de a Disney még kivár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)