Hirdetés

Halálos iramban és Jurassic World crossover - jöhet a család a dinók ellen?

|

Justin Lin rendezőnek és Michelle Rodriguez színésznőnek is tetszik az elsőre elég elborultnak hangzó crossover ötlete.

Hirdetés

Egy virtuális sajtótájékoztatón szegezték a kérdést Justin Lin rendezőnek, a Halálos iramban 9 direktorának, miszerint el tudna-e képzelni egy Halálos iramban/Jurassic World crossovert. Mindkét franchise a Universal tulajdonában van, így jogi vagy technikai akadálya nem lenne a dolognak, de persze azért az ügy nem ennyire egyszerű. 

Halálos iramban 9 legutóbbi előzetese már megvillantotta, hogy a Toretto klán tényleg ellátogat a világűrbe is, innen pedig már tényleg csak egy lépés a teljes őrület, ami akár őshüllőkben is manifesztálódhatna. 

Hirdetés

Justin Lin egészen pontosan így válaszolt a feltett kérdésre:

"Nos, sosem mondom azt, hogy soha. Az a helyzet, hogy a filozófiánk sosem volt felcímkézve vagy beskatulyázva. Ez minden, amit elmondhatok."

Nem nevezhető ez persze kifejezetten konkrét válasznak, de az világos, hogy Lin nem zárkózott el azonnal a valljuk be, elég hajmeresztő ötlettől. A Halálos iramban széria visszatérő színésznője, Michelle Rodriguez is megszólalt a témával kapcsolatban: 

"Ha elértünk egy bizonyos ponthoz, akkor már nincs hová tovább, mint keresztezni a különböző szériákat. Ezt csinálják a nagyvállalatok is egymással, amikor túl nagyra nőnek. Tudjátok, mire gondolok? Össze kell olvadniuk. Csak az ügyvédek és a stúdiók állhatnak ennek útjába, mivel általában azok a brandek, amiket össze akarnál ereszteni más stúdiókhoz tartoznak. De itt egy cég fedi le mindkét franchise-t. Nem tudok többet, csak úgy mondom. Működhet a dolog."

Ha egy Halálos iramban és Jurassic World crossover nem is, de azért Dominic Toretto bandájának kilencedik kalandja tényleg érkezik a mozikba, tegnap pedig új előzetest is kapott a film. Pótoljátok, ha eddig még nem láttátok volna esetleg. A Jurassic World: Világuralom érkezéséről sem szabad elfeledkezni, a dinós sorozat következő része 2022 júniusában várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)