Hirdetés

Jöhet egy Halálos iramban film nőkkel a volán mögött?

|

Vin Diesel megerősítette, hogy a Universal stúdióval közösen dolgozik egy olyan epizódon, amelyik a női szereplőket állítaná a középpontba.

Hirdetés

Ha a Universal filmstúdión múlik, Vin Diesel még 90 évesen is Dominic Torettót fogja alakítani a Halálos iramban franchise sokadik tagjában. Feltéve persze, hogy addigra nem un bele a közönség az illegális autóversenyzés világát a fizika törvényeivel hadilábon álló akciójelenetekre cserélő filmek áradatába.

Hirdetés

Mindezt persze a jellegzetes orgánumú színész sem bánja, aki az MTV International munkatársával a Halálos iramban 9 trailer bemutatójára szervezett dzsembori alatt közölte az alábbiakat:

Kidolgoztam egy női spinoffot. A jövő hónapban el is készül a forgatókönyv, aztán meglátjuk.

Diesel optimizmusát osztja a Trónok harcából is ismerős Natalie Emmanuel, aki bízik benne, hogy a franchise jövője tartogat a nézők számára egy "tökös" csajos filmet, valami olyasmit, mint a Charlie angyalai. Reméljük, azért nem a tavalyi változatra gondolt.

Mindenesetre nem árt tudni, hogy tavaly csatlakozott a franchise-hoz Nicole Perlman (Marvel Kapitány, Pokémon - Pikachu, a detektív), Lindsey Beer (Chaos Walking, Tini Nindzsa Teknőcök reboot) és Geneva Robertson-Dworet (Tomb Raider, Marvel Kapitány). A fentiek ismeretében nagyon is valószínű, hogy a három forgatókönyvíró első feladatai között szerepelt az említett csajos spinoff szkriptjének elkészítése.

Ti megnéznétek egy olyan Halálos iramban filmet, amelyik a hollywoodi trendeket követve egy kizárólag nőkből álló csapatról szólna?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)